Suporteri ai Petrolului, amendaţi şi reţinuţi de poliţia din Austria

30 Apr 2017
Suporteri ai Petrolului, amendaţi şi reţinuţi de poliţia din Austria

Două microbuze şi un autoturism pline cu suporteri ai Petrolului plecaţi la finala Cupei Olandei, AZ Alkmaar – Vitesse Arnhem, au fost oprite sâmbătă de poliţia austriacă pe autostradă şi percheziţionate, călătorii fiind reţinuţi, amendaţi şi returnaţi în Ungaria, cu interdicţia de a se mai întoarce în Austria.

Grupul de suporteri ploieşteni – 34 la număr – plecase spre Olanda pentru a fi alături de galeria echipei din Vitesse, cu care ultraşii Petrolului sunt înfrăţiţi, relatează mediafax.ro.

 Doar că, pe drum, în Austria, un filtru organizat de poliţie pentru a depista imigranţii ilegali a tras cele două microbuze pe dreapta. La percheziţie, poliţiştii au descoperit materiale pirotehnice: torţe, fumigene şi alte obiecte. Românii au fost reţinuţi peste noapte la secţia de poliţie.

Li s-au întocmit procese verbale, iar şase dintre membrii galeriei Petrolului au fost amendaţi cu câte 300 de euro. Dimineaţa, poliţia austriacă i-a escortat înapoi, la graniţa cu Ungaria, cu interdicţia de a mai intra în Austria.

La finala Cupei Olandei, programată astă-seară, vor fi, totuşi, prezenţi doi susţinători ai Petrolului, plecaţi cu avionul. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră