Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci a fost depus la stadionul Ion Oblemenco

22 Oct 2018
Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci a fost depus la stadionul Ion Oblemenco

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci a fost depus, luni, la stadionul Ion Oblemenco, unde va avea loc o slujbă oficiată de un sobor de preoţi de la Mitropolia Olteniei, potrivit News.ro.

Suporteri şi oficialităţi se află la stadion pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Ilie Balaci.

Potrivit telekomsport.ro, la biserica Sfântul Ilie din Craiova, lui Aurel Beldeanu, fost coleg cu Ilie Balaci, i s-a făcut rău şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Craiova.

Marţi, începând cu ora 9.00, trupul fostului fotbalist va fi depus pe terenul stadionului Ion Oblemenco, iar de la 11.30 un sobor de preoţi de la de la Mitropolia Olteniei va efectua pe teren o slujbă in memoriam.

Conform sursei citate, la ora 12.15 este programată plecarea spre Biserica Sfântul Ilie, iar de la ora 13.00 aici va avea loc slujba de înmormântare, oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei.

De la ora 14.00 are loc plecarea cortegiului spre Cimitirul Sineasca.

Cortegiul funerar se va deplasa pe traseul: Biserica Sf. Ilie – Primăria Municipiului Craiova – Universitatea din Craiova – Calea Bucureşti – Pasajul Suprateran – Strada Amaradia – Strada George Enescu – Cimitirul Sineasca.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră