Şi-a redeschis pagina de Facebook! Mircea Badea, protest la New York

05 Feb 2017 | scris de Jeanina Nastase
Şi-a redeschis pagina de Facebook! Mircea Badea, protest la New York

Mircea Badea a postat astăzi  pe pagina sa de Facebook o fotografie de la New York. Realizatorul emisiunii ''În gura presei'' protestează în felul acesta împotriva binomului şi a ales să facă asta în apropierea simbolului american al libertăţii - Statuia Libertăţii. ''Protest de unul singur cu Statuia Libertăţii în spate. Un singur om e contra binom?'', a scris Mircea Badea.

Sursă: Facebook Mircea Badea chiar el 

_________________________

Citiți și:

Upgrade al democrației în era internetului: Un nou model de acțiune politică, prin intermediul tehnologiei (TED - video)

Decalogul Chomsky despre MANIPULARE. Cum să îți dai seama când cineva încearcă să se joace cu mintea ta

_________________________

Realizatorul Antena 3, Mircea Badea și-a închis iniţial pagina de Facebook, "Mircea Badea chiar el", după ce, în ultima perioadă, a fost criticat masiv, jignit şi chiar ameninţat cu moartea, dar şi raportat pentru numeroase postări jignitoare la adresa protestatarilor din Piața Victoriei. Pagina sa de Facebook a fost inundată de cuvinte jignitoare, dar şi de laudă.

Pagina de Facebook a lui Mircea Badea nu a mai putut fi accesată de sâmbătă, la doar puțin timp de când Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a dispărut de pe rețeaua de socializare. Firea a primit mii de mesaje critice după ce a scris că protestele sunt manipulate de tehnocrați.

Badea a confirmat el însuşi, pe Twitter, închiderea paginii sale de Facebook, contrazicându-i pe cei care au afirmat în spaţiul public că pagina sa a fost închisă de Facebook, din cauza numeroaselor raportări.


Pe blogul său, Mircea Badea a postat un "comunicat pe persoană fizică", în care îşi exprimă opinia în legătură cu ceea ce se întâmplă în ţară în ultimele zile, precum şi informaţia că a fost ameninţat nu doar el, ci şi copilul său de numai doi ani, "de către cohorte de sceleraţi excitaţi de iluzia participării la o revoluţie talibană care impune un fel de miliţie morală de stat islamic".

Redăm integral postarea sa:

"Articolul despre abuzul in serviciu trebuie modificat din toate motivele expuse aici: hotararea CCR, decizia Comisiei de la Venetia etc. Lozincile:”se legalizeaza furtul”, “scapa coruptii”, “daca furi pana in 50.000 de euro, e ok” s.a.m.d sunt gros mincinoase si chiar prostesti.
Habar n-am cand scriu aceste randuri daca guvernul va da inapoi sau nu. Informatiile in acest moment sunt ca da. Este gresit daca va face asta, din punctul meu de vedere, dar nu pot si nici n-as vrea sa pot sa oblig pe cineva sa faca altceva decat il duce capul.
Si daca va veni din nou Ciolos la putere, dimpreuna cu Pruna, tot vor modifica acest Cod Penal pentru ca trebuie. De fapt au si facut-o tot prin ordonanta de uregnta si n-a remarcat nimeni, pentru ca Ciolos era pe placul multinationalelor, oengeurilor, SRI-ului si Mamutului.
In ultimele zile am fost amenintat cu moartea copilului meu de doi ani de catre cohorte de scelerati excitati de iluzia participarii la o revolutie talibana care impune un fel de militie morala de stat islamic. Nu ma sperie amenintarile grotesi, dar ma dezgusta profund. Nu simt frica ci scarba.
Indiferent de dimensiunea isteriei, a zbieratelor, a repercusinilor, voi continua sa gandesc cu propriul creier si sa spun ceea ce gandesc. Nu intonez hitul la moda pentru ca nu sunt lautar.Cu tot repectul pentru aceasta meserie, nu sunt talentat pentru ea.
Asa cum am mai spus, pentru mine nu conteaza decat publicul emisiunii pe care o fac. Nimeni altcineva. Cata vreme va exista acest public, voi exista si eu
".

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră