Mircea Badea şi-a închis contul de Facebook

05 Feb 2017
Mircea Badea şi-a închis contul de Facebook Galerie foto (2)

UPDATE

Mircea Badea şi-a redeschis contul de Facebook. Citiţi aici despre postarea sa de după redeschidere.

Şi-a redeschis pagina de Facebook! Mircea Badea, protest la New York

Realizatorul Antena 3, Mircea Badea și-a închis pagina de Facebook, "Mircea Badea chiar el", după ce, în ultima perioadă, a fost criticat masiv, jignit şi chiar ameninţat cu moartea, dar şi raportat pentru numeroase postări jignitoare la adresa protestatarilor din Piața Victoriei.

Pagina sa de Facebook a fost inundată de cuvinte jignitoare, dar şi de laudă.

Pagina de Facebook a lui Mircea Badea nu mai poate fi accesată de sâmbătă, la doar puțin timp de când Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a dispărut de pe rețeaua de socializare. Firea a primit mii de mesaje critice după ce a scris că protestele sunt manipulate de tehnocrați.

Mircea Badea a oferit şi o scurtă precizare pe Twitter, pentru a lămuri publicul că decizia de a închide contul îi aparţine.

 

 

Pe blogul său, Mircea Badea a postat un "comunicat pe persoană fizică", în care îşi exprimă opinia în legătură cu ceea ce se întâmplă în ţară în ultimele zile, precum şi informaţia că a fost ameninţat nu doar el, ci şi copilul său de numai doi ani, "de către cohorte de sceleraţi excitaţi de iluzia participării la o revoluţie talibană care impune un fel de miliţie morală de stat islamic".

Redăm integral postarea sa:

"Articolul despre abuzul in serviciu trebuie modificat din toate motivele expuse aici: hotararea CCR, decizia Comisiei de la Venetia etc. Lozincile:”se legalizeaza furtul”, “scapa coruptii”, “daca furi pana in 50.000 de euro, e ok” s.a.m.d sunt gros mincinoase si chiar prostesti.
Habar n-am cand scriu aceste randuri daca guvernul va da inapoi sau nu. Informatiile in acest moment sunt ca da. Este gresit daca va face asta, din punctul meu de vedere, dar nu pot si nici n-as vrea sa pot sa oblig pe cineva sa faca altceva decat il duce capul.
Si daca va veni din nou Ciolos la putere, dimpreuna cu Pruna, tot vor modifica acest Cod Penal pentru ca trebuie. De fapt au si facut-o tot prin ordonanta de uregnta si n-a remarcat nimeni, pentru ca Ciolos era pe placul multinationalelor, oengeurilor, SRI-ului si Mamutului.
In ultimele zile am fost amenintat cu moartea copilului meu de doi ani de catre cohorte de scelerati excitati de iluzia participarii la o revolutie talibana care impune un fel de militie morala de stat islamic. Nu ma sperie amenintarile grotesi, dar ma dezgusta profund. Nu simt frica ci scarba.
Indiferent de dimensiunea isteriei, a zbieratelor, a repercusinilor, voi continua sa gandesc cu propriul creier si sa spun ceea ce gandesc. Nu intonez hitul la moda pentru ca nu sunt lautar.Cu tot repectul pentru aceasta meserie, nu sunt talentat pentru ea.
Asa cum am mai spus, pentru mine nu conteaza decat publicul emisiunii pe care o fac. Nimeni altcineva. Cata vreme va exista acest public, voi exista si eu".

 

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră