Selfie, o tulburare psihică. Vezi aici cât eşti de bolnav la mansardă

20 Noi 2015 | scris de Sorin Anghel
Selfie, o tulburare psihică. Vezi aici cât eşti de bolnav la mansardă

Ceea ce mulţi "internauţi" au spus de la o vreme a fost confirmat de către Asociată Americană de Psihiatrie. Fotografiile de tip selfie nu reprezintă altceva decât o tulburare mentală.


Specialiştii în psihiatrie de peste Ocean au numit această manifestare Selfitis şi a fost definită ca fiind o manifestare a dorinţei obsesiv compulsive de a te fotografia singur şi de a posta imaginile pe reţelele de socializare pentru a compensa astfel lipsa de stimă de sine şi pentru a umple golul din intimitate.


Este foarte simplu să afli cât de grave sunt probleme tale la “mansardă” sau cât de mult suferi de selfitis. Dacă îţi faci cel puţin trei fotografii de tip selfie pe zi, dar nu postezi nici una dintre ele pe internet, suferinţa ta este abia la început. În cazul în care îţi faci cel puţin trei selfie pe zi şi le postezi pe toate pe Facebook, ai ajuns într-o stare acută de selfitis. Cei care simt nevoia să se fotografie tot timpul şi postează cel puţin şase pe zi au ajuns cu boala în stare cronică.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră