Prima reacție a șoferului vinovat de producerea accidentului de la Fântâna Miorița (VIDEO)

25 Sep 2015
Prima reacție a șoferului vinovat de producerea accidentului de la Fântâna Miorița (VIDEO)
Accidentul spectaculos, produs în zona Fântânei Miorița din București, filmat de o cameră instalată pe bordul unei mașini aflate în trafic, un VW Touareg intră într-o Dacie Logan, pe care o proiectează în lateral, razant pe lângă un pieton care circula pe trotuar, a produs numeroase discuții în rețelele de socializare, majoritatea comentatorilor fiind de părere că manevra șoferului vinovat de producerea acestei coliziuni a fost intenționată.

În ciuda părerii generale, soferul VW Touareg a declarat că accidentul nu a fost o încercare de a soluționa un posibil conflict cu șoferul Daciei, apărut în urma unor șicane între cei doi în trafic : "Eram obosit și nu eram atent", a declarat acesta pentru stirileprotv.ro.

În procesul verbal, completat la secția de poliție, ambii șoferi au consemnat că accidentul s-a produs absolut întâmplător și că nu s-au șicanat în trafic.
Șoferul Touareg-ului este controlor de trafic aerian, cel al Daciei, angajat al unei companii aeriene.

Politiștii nu vor continua ancheta, atât timp cât cei doi șoferi implicați au declarat că în accident nu a existat niciun element intențional. Cel vinovat de producerea accidentului a fost amendat cu 210 lei.



Alte stiri din Actualitate

Ultima oră