Răfuială în stil mafiot. Cinci români au omorât un alt român în Olanda

03 Iul 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Răfuială în stil mafiot. Cinci români au omorât un alt român în Olanda

Florin Tabarcea, 38 de ani, originar din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, rezident în orașul olandez Roosendaal, a fost găsit mort, împușcat în cap, pe o stradă din oraş. La mică distanță se afla un autoturism Mercedes înmatriculat în Bulgaria, ce îi aparținea lui Ta­barcea.

Miercuri,  28 iunie 2017, în jurul orei 04.30, polițiștii din orașul olandez Roosendaal au primit un apel de urgență prin care se anunța că pe o stradă din localitate ar fi luat foc un autoturism. Ajunşi la fața locului, ei nu au găsit nicio mașină în flăcări, dar au descoperit pe o alee din zonă cadavrul lui Florin Tabarcea, relatează obiectivdesuceava.ro.

În casa din apropierea căreia a fost găsit împușcat Florin Tabarcea au fost gă­siți cinci bărbați, toți din România, o tânără de 18 ani, o minoră în vârstă de opt ani și un bebeluș de șase luni.

Conform site-ului www.bndestem.nl, cei cinci români cu vârste de 22, 26, 36, 48 și 54 de ani au fost ares­tați preventiv, fiind considerați principalii suspecți în omorârea lui Florin Tabarcea. Copiii găsiți în casa respectivă au ajuns în grija Protecției Copilului din Olanda, în timp ce tânăra de 18 ani a fost dusă la poliție, unde a dat declarații, după care a fost lăsată să plece. Aceasta este bănuită că practica prostituția pentru cei cinci români arestați.

Jurnaliștii olandezi susţin că Flo­rin Tabarcea era prieten cu Bogdan M., un român care a închiriat casa în apro­pierea căreia suceveanul a fost găsit omo­rât. Se pare că cei doi amici s-ar fi certat din pricina unor comisioane provenite din tot felul de infracțiuni. Polițiștii olandezi continuă cercetările în acest caz.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră