Purtarea măștilor va fi obligatorie pentru pasagerii avioanelor Wizz Air

30 Apr 2020 | scris de A.V.
Purtarea măștilor va fi obligatorie pentru pasagerii avioanelor Wizz Air

Compania aeriană Wizz Air a anunțat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că începând cu 1 mai introduce măsuri adiționale de igienă „pentru a asigura sănătatea și binele clienților și echipajelor”. Ca parte a măsurilor de protecție a sănătății clienților și a echipajului, pasagerii ar trebui să facă check-in și să efectueze orice achiziții de servicii online, cum ar fi plata pentru bagaje suplimentare, pentru a reduce interacțiunea neesențială la aeroport.

Utilizarea punctelor autonome de predare a bagajelor – acolo unde sunt disponibile – și verificarea rapidă de securitate pe aeroporturi sunt recomandate cu tărie de către compania aeriană pentru a crește și mai mult distanțarea fizică în etapa premergătoare îmbarcării.

De asemenea, deși filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează 99,7% dintre virusurile și bacteriile din aerul din cabină, echipajul, precum și pasagerii vor avea obligația să poarte măști pe tot parcursul zborului.

Echipajul de cabină va distribui șervețele de igienizare fiecărui pasager, în timp ce eliminarea revistelor de la bord și încurajarea plății cu mijloace contactless în timpul cumpărăturilor la bord sunt măsuri introduse pentru minimizarea contactului fizic. Pe zborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul va supraveghea distanțarea locurilor între pasageri.

Reamintim că Wizz Air a prelungit datele până la care sunt anulate zborurile din Suceava către destinaţiile externe din Italia şi Germania, până în data de 15 mai 2020, cu excepţia cursei aeriene pentru Londra-Luton, pentru care nu a fost anunţată data până la care este anulată.

Compania anunţase anterior că zborurile Suceava – Londra sunt anulate până pe 1 mai 2020, însă este de aşteptat ca această dată să fie prelungită în perioada următoare.

Potrivit orarului transmis de WizzAir, reluarea zborurilor se va face în data de 19 mai 2020 pentru cursa de Roma-Ciampino, 20 mai 2020 pentru cursele de Milano-Bergamo şi Bologna şi 1 iunie 2020 pentru zborul de Memmingen. Compania TAROM nu a anunțat încă de la ce dată își va relua activitatea pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava.

 

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2020-04-30/Portul-mastilor-va-fi-obligatoriu-pentru-pasagerii-avioanelor-Wizz-Air#ixzz6L6aLFItO
Follow us: @monitorulsv on Twitter | Monitorul.de.Suceava on Facebook

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră