Prinţul Charles, în vizită oficială în România, chiar în ziua Brexit-ului

29 Mar 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Prinţul Charles, în vizită oficială în România, chiar în ziua Brexit-ului

Prințul Charles a sosit miercuri la București, pentru o vizită oficială de trei zile în România. Este cea de-a doua vizită oficială în țara noastră a Prințului de Wales, din 1998 și până în prezent.

Prinţul Charles va avea întâlniri cu președintele Klaus Iohannis și cu premierul Sorin Grindeanu, dar și cu membri ai unor organizații neguvernamentale. În prima zi a vizitei oficiale, Prințul Charles a depus o coroană de flori la Mormântul Soldatului Necunoscut și se întâlneşte cu președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, relatează Agerpres.

Discuțiile dintre președintele Iohannis și prințul Charles vizează dezvoltarea și aprofundarea relației de Parteneriat Strategic dintre România și Marea Britanie, inclusiv în domeniul securității, evoluția relațiilor dintre cele două țări în perspectiva Brexit, cu accent pe situația comunității românești din Marea Britanie, precum și ampla activitate caritabilă desfășurată de prințul de Wales în România.

Șeful statului îi va conferi prințului Charles "Steaua României" în Grad de Mare Cruce, în semn de "prețuire pentru activitatea în România și pentru promovarea imaginii acesteia în lume", într-o ceremonie organizată la Palatul Cotroceni.

 

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră