Polițiștii verifică o amenințare cu moartea, virală pe Facebook, la adresa lui Raed Arafat

14 Iul 2020 | scris de A.V.
Polițiștii verifică o amenințare cu moartea, virală pe Facebook, la adresa lui Raed Arafat

Polițiștii efectuează verificări cu privire la o amenințare cu moartea, devenită virală pe Facebook, la adresa lui Raed Arafat, au declarat surse judiciare pentru G4Media.

Pe pagina Raul Coltor a fost publicat un mesaj amenințător la adresa secretarului de stat din MAI pe care îl acuza de ”trafic de organe Mossad” și ”crime împotriva cetățenilor români”.

Coltor a șters postarea ulterior. Pagina de Facebook a bărbatului abundă în postări despre dacii liberi, conspirații și nevoia unei ”armate voluntare a Poporului român”.

”Eu, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Țării și al Poporului român! Domnule Raed Arafat, eu o să fiu acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăsești acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră!”, este un alt fragment dintr-o postare pe Facebook în urma căreia autoritățile s-au autosesizat și au demarat o anchetă.

Între timp, autorul a anunțat că postarea ”i-a fost ștearsă”, dar comentariile aprobatoare la adresa acesteia curg, de la prietenii din lista utilizatorului Raul Coltor.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră