Nadia Comăneci sprijină campania de strângere de fonduri a lui Ștefan Mandachi

12 Apr 2020 | scris de A.A.
Nadia Comăneci sprijină campania de strângere de fonduri a lui Ștefan Mandachi

Marea gimnastă româncă, Nadia Comăneci, sprijină personal campania de strângere de fonduri pentru Spitalul Judeţean Suceava iniţiată de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi, pentru dotarea cu echipamente necesare în lupta contra noului coronavirus, potrivit Monitorului de Suceava.

Nadia Comăneci, care se află în Statele Unite ale Americii, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care îi îndeamnă pe americanii care au vizitat Suceava şi România să intre pe site-ul www.1cm.com, să îl distribuie mai departe şi să facă donaţii pentru a-i sprijini pe sucevenii care sunt infectaţi cu noul coronavirus. „Bună. Sunt Nadia Comăneci (....) şi îmi face plăcere să îi invit pe toţi americanii care au vizitat Suceava, România să intre pe site-ul www.1cm.ro pentru a-i sprijini pe cei care au Covid-19. Vă rog apăsaţi butonul verde, distribuiţi şi donaţi”, a transmis marea gimnastă din România.

Ştefan Mandachi a iniţiat o campanie de strângere de fonduri, prin scoaterea la vânzare a centimetrilor din primul metru de autostradă din Moldova, pe care l-a construit la ieşire din Suceava spre Fălticeni.

După mesajul transmis de Nadia Comăneci, Ştefan Mandachi a ţinut să-i mulţumească în mod special acesteia pentru gestul făcut. „Mulțumesc foarte frumos Nadia Comăneci, în numele Sucevei, pentru susținere! Doamne, cât de diferită este Nadia față de alții. De pildă, față de specia numită . Am mulți prieteni care s-au rugat în genunchi de unii să spună o consoană, un ciripit cât de mic pentru www.1cm.ro. Că doar banii intrau la Crucea Roșie, nu în buzunarul meu și după cum vedeți, ne facem treaba excepţional. Doamne ferește să se degradeze să spună gratuit o literă. Să nu cumva să-și facă Mandachi reclamă (...). Uite că Nadia Comăneci a spus gratuit. Nu mă cunoaște, dar a făcut asta pentru că are inimă de român”, a spus Ştefan Mandachi.

Mandachi a reușit, în momentul de faţă, prin intermediul campaniei iniţiată, să strângă aproape 900.000 de euro, potrivit Monitorului de Suceava. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră