Ultima deplasare a fost pe sensul Buftea-Corbeanca, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Ramona Bulcu. Mașina surprinsă de camerele de supraveghere la ieșirea din Crevedia, imagini obținute de Digi24, era a lui Dan Condrea, au confirmat procurorii.
„Urmele de culoare brun roșcat și țesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la fața locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparține unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000", se arată într-un comunicat al Parchetului General.
Soția lui Dan Condrea a identificat, pe 23 mai, cadavrul patronului Hexi Pharma, la sediul IML. La identificarea cadavrului au fost prezenți și polițiști. Procurorii au cerut o analiză ADN, pentru a se stabili cu certitudine că este vorba despre Dan Condrea, test care a fost făcut la Institutul de Medicină Legală Bucureşti, la cererea serviciului judeţean. Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit în seara zilei de 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.
Maşina condusă de Dan Condrea a fost filmată de 13 ori într-o singură oră, pe traseul Buftea-Corbeanca
Aceasta a mai precizat că maşina condusă de Dan Condrea a fost filmată de 13 ori într-o singură oră, pe traseul Buftea-Corbeanca, tur şi retur. "Autoturismul implicat in accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducatorului auto Condrea Dan, a fost surprins de o camera de supraveghere stradala amplasata in Buftea efectuand mai multe deplasari pe traseul Buftea-Corbeanca, tur si retur, insumand 13 deplasari in intervalul orar 17.31 - 18.38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca", a declarat rprezentantul Parchetului General.
Percheziţiile informatice sunt în desfăşurare, urmând să se efectueze mai multe expertize privind modalitatea în care s-a produs accidentul. Pe un alt palier, Parchetul General face cercetări referitoare la infracţiuni privind punerea pe piaţa a produsele Hexi Pharma, care în urma testelor s-au dovedit a fi neconforme, infracţiunile investigate fiind de zădărnicirea a combaterii bolilor şi înşelăciune. La acest moment, procurorii nu fac cercetări legate de modul în care Hexi Pharma a câştigat contractele cu spitalele de stat, verificările pe partea de achiziţii publice fiind făcute de Corpul de Control al premierului, au explicat surse judiciare.