Marile magazine fac apel la populație ca un singur membru al familiei să meargă la cumpărături

12 Dec 2020 | scris de A.V.
Marile magazine fac apel la populație ca un singur membru al familiei să meargă la cumpărături

După întâlnirea cu Primarul Capitalei și alți responsabili de gestionarea crizei sanitare, directorul executiv al Asociației Marilor Rețele Comerciale, George Bădescu, face un apel la familii să nu mai meargă toți membrii la cumpărături în același timp.

În această perioadă, toate magazinele se aglomerează, iar șefii hypermarketurilor le cer cumpărătorilor să nu se mai îngrămădească la raioane sau la casele de marcat.

”Este o recomandare pe care aș vrea s-o subliniez de la bun început, și anume ca, mai ales în această perioadă, cumpărăturile să fie făcute pe cât posibil de un singur membru al familiei”, spune George Bădescu.

La o rată de infectare de peste 7 la mia de locuitori în ultimele 14 zile, prefectul Capitalei spune că nu se impun alte măsuri, ci doar trebuie repectate strict cele care sunt deja în vigoare.

Traian Berbeceanu şi primarul Nicuşor Dan s-au întâlnit ieri cu reprezentanții marilor lanțuri de magazine, pentru a discuta măsuri de protecție a clienților și angajaților. În supermarketuri sunt recomandate cărucioarele, iar în mall-uri numărul de clienți va fi restricționat.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră