Ludovic Orban confirmă că va inaugura metroul din Drumul Taberei în campanie

25 Aug 2020
Ludovic Orban confirmă că va inaugura metroul din Drumul Taberei în campanie

Premierul Ludovic Orban a declarat, întrebat dacă i se pare normal ca metroul din Drumul Taberei să fie inagurat chiar în luna septembrie, când sunt alegerile locale, că i se pare normal „ca metroul să fie pus în funcţiune, atunci când poate fi pus în funcţiune". Şeful Executivului a mai spus că atunci când va fi gata metroul, bucureştenii îl vor putea folosi, scrie b365.ro.

„Mie mi se pare normal ca metroul să fie pus în funcţiune, atunci când poate fi pus în funcţiune. Când va fi gata şi cetăţenii din Bucureşti vor putea să îl folosească, atunci va fi pornit şi nu cred că e un lucru negativ să dai drumul la circulaţie pe un tronson de metrou mult aşteptat din Bucureşti", a afirmat Ludovic Orban, întrebat vineri într-o conferinţă de presă la Timişoara dacă i se pare normal ca metroul din Drumul Taberei să fie inaugurat fix în perioada alegerilor locale.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, pentru Radio România Actualităţi, că Metrorex a reuşit să soluţioneze problema infiltraţiilor de apă pe şantierul Magistralei de metrou M5, lucru care va permite ca metroul din Drumul Taberei să fie inaugurat în aproximativ o lună, iar în septembrie „să vedem trenurile de metrou circulând pe M5"

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră