Jucătorii Stelei, pe stadionul Dinamo în semn de omagiu pentru Ekeng. Reghe: A murit un copil (VIDEO)

07 Mai 2016 | scris de Veronica Micu
Jucătorii Stelei, pe stadionul Dinamo în semn de omagiu pentru Ekeng. Reghe: A murit un copil (VIDEO)

Suporterii dinamovişti s-au strâns astăzi la stadionul din Ştefan cel Mare pentru a aprinde o lumânare în memoria lui Patrick Ekeng, care a murit, aseară, în urma unui stop cardio-respirator suferit în timpul meciului cu Viitorul.

Jucătorii Stelei, alături de Laurenţiu Reghecampf, s-au alăturat şi ei galeriei dinamoviste, venind la stadionul lui Dinamo pentru a aduce un ultim omagiu lui Ekeng. Roş-albaştrii au stat aproximativ 10 minute pe "Ştefan cel Mare", gestul lor fiind aplaudat de rivalii dinamovişti.

"Tuturor ne pare rău și un asemenea caz nu este binevenit. Dar trebuie să analizăm foarte bine lucrurile, să vedem ce avem de făcut de acum încolo și nu să căutăm vinovați, să vedem cine a fost de vină, ce s-a întâmplat... Este un accident grav, a murit un copil, un jucător important al lui Dinamo și trebuie să ne asigurăm că de acum încolo nu vom mai avea parte de asemenea evenimente", a spus antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă.

Citeşte şi: Se putea evita tragedia? Suporterii dinamovişti acuză: "Doctoriţa mânca seminţe şi fuma!" (VIDEO)

Dr. Alis Grasu, în cazul Ekeng: În momentul în care s-a prăbuşit, nimeni nu l-a evaluat conform protocolului

ULTIMUL mesaj postat de Patrick Ekeng pe WhatsApp este, pur şi simplu, cutremurător

Tehnicianul nu este de acord cu criticile la adresa staff-ului medical al echipei Dinamo și a personalului de pe Salvare.

"Cei de pe Salvare, cei de la Dinamo, cei de la Viitorul, toți oamenii încercau să ajute. Nu cred că a existat un om care nu voia să ajute. Și dacă vezi pe stradă un om căzut tot te duci să ajuți. Deci, eu nu sunt de acord cu lucrurile astea, să dăm vina pe Salvare sau pe cineva", a precizat Reghecampf.

El a recunoscut că imaginile cu Patrick Ekeng pe gazon au fost tulburătoare, dar spune că jucătorii săi trebuie să treacă peste această tragedie și să încheie sezonul.

"Este incredibil de tragic, dar trebuie să mergem mai departe. E un moment greu, mai ales pentru cei de la Dinamo, pentru familia jucătorului. Mai avem o etapă, este greu, dar trebuie să jucăm, să terminăm acest play-off care a fost plin de evenimente. Așa este, sunt jucători și le este teamă, dar viața merge înainte, trebuie să trecem și peste acest eveniment. Ne pare rău tuturor, dar mai este o etapă, iar cei de la Dinamo mai au finala Cupei. Jucătorii sunt profesioniști, trebuie să joace, chiar dacă sunt afectați trebuie să terminăm această etapă", a mai spus Reghecampf.

În ultima etapă din play-off, Steaua era programată să joace duminică în deplasare cu ASA Târgu Mureș. După ce partidele au fost reprogramate de LPF, meciul ASA Tg. Mureș — FC Steaua București va avea loc marți (stadion "Trans-Sil" — Tg. Mureș, 20:30).

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră