Încep înscrierile și reînscrierile la grădiniță pentru anul școlar 2022-2023

04 Mai 2022 | scris de A.V.
Încep înscrierile și reînscrierile la grădiniță pentru anul școlar 2022-2023

Din data de 16 mai încep reînscrierile copiilor cu vârste între 3 și 5 ani la grădiniță în anul școlar 2022-2023. Pe 30 mai se fac înscrierile pentru cei care frecventează prima oară o grădiniță.

Secretarul de stat pentru învățământul preuniversitar, Florian Lixandru, susține că prima oară se primesc dosarele pentru reînscrieri, apoi se fac înscrierile la grupa mică.

“Dosarele pentru înscrierea copiilor la grupa mică pot fi depuse începând cu data de 30 mai, iar în data de 16 mai se pot depune actele pentru reînscrierea copiilor ce urmează să intre în grupele mijlocie și mare”, anunță secretarul de stat pentru învățământul preuniversitar, Florian Lixandru, pentru Edupedu.ro.

“Am semnat deja nota și urmează să o trimitem azi sau mâine către inspectoratele școlare. Condițiile de înscriere sunt neschimbate față de anii trecuți. În limita locurilor disponibile și copiii de 2 ani pot fi înscriși la grădiniță” .

Ocuparea locurilor libere după finalizarea etapei de reînscriere se va face, de regulă, în ordinea descrescătoare a grupelor de vârstă: grupa mare, grupa mijlocie și grupa mică.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră