E bine! La Braşov mor pietonii pe “zebră” şi Godină mai scrie o carte

16 Mar 2016 | scris de Sorin Anghel
E bine! La Braşov mor pietonii pe “zebră” şi Godină mai scrie o carte

Polisţistul braşovean Marian Godină nu mai poate de talent şi ne promite o nouă carte ce îi va face pe cititorii săi să fie cu gură până la urechi.

Potrivit news.ro, “rutierul” pregăteşte o nouă lucrare, de data această destinată celor mici şi având ca scop prezentarea poliţistului într-o lumină favorabilă. ”O să fie o carte din care copiii vor înţelege mult mai bine care e rolul poliţistului. Vor învăţa că poliţistul este prietenul lor şi nu un duşman, aşa cum de multe ori aud de la părinţi - că, dacă nu sunt cuminţi, «îi dau la nenea poliţistul!». Va fi o carte din care ei vor înţelege exact care este rolul poliţistului şi vor vedea în el un bun prieten. În acest fel, vor avea mult mai multă încredere”, a explicat Marian Godină.

Culmea este că “lucrarea ştiinţifică” va apărarea nu la iniţiativa poliţistului braşovean, ci în urma unei propuneri a ceşpr de la editura “Curtea Veche”. ”A fost o discuţie din care a rezultat acest lucru. Noi i-am povestit ce facem aici, la editură, iar el, pe de altă parte, ne-a povestit care este atitudinea lui faţă de copii. Şi s-au legat lucrurile, pur şi simplu, şi a rezultat ideea acestui proiect”, a explicat Miruna Meiroşu, PR Manager la Editura Veche.

Prima carte scrisă de către cel mai celebru polistist din România a avut un succes nebun. 20.000 de exemplare au fost vândute online şi alte 20.000 au fost scoase la vânzare în librăriile din întreaga ţară. Lucrarea se numeşte “Flash-uri din sens opus”.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră