Elevă, lovită cu bestialitate de niște colege, pentru o înjurătură! (VIDEO)

16 Mai 2017
Elevă, lovită cu bestialitate de niște colege, pentru o înjurătură! (VIDEO)

Trei eleve de liceu din Oradea au fost implicate într-un incident extrem de violent, lovind cu pumnii şi picioarele una dintre colege. Imaginile filmate de sora uneia dintre agresoare au fost postate pe Facebook, în prezent fiind cercetate de Poliţie, iar în şcoală a fost declanşată o anchetă.

Agresiunea s-a petrecut luni dimineaţa, în pauza mare, când una dintre agresoare, o elevă de 16 ani, de clasa a IX-a, de la Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul" din Oradea – care nu fusese la şcoală şi care nici nu a frecventat deloc cursurile în acest semestru - a sunat-o şi a chemat-o pe viitoare victimă în afara şcolii.

Victima nu a fost lăsată de paznici să părăsească  incinta unității de învățământ, aşa că a sărit gardul şi s-a întâlnit cu celelalte colege în apropierea liceului.

Acolo a fost lovită cu pumnii şi picioarele, motivul fiind unul fără importanță - că ar fi înjurat-o pe una dintre agresoare.

Totul a fost filmat de sora agresoarei, elevă în clasa a III-a, iar apoi clipul a devenit viral după ce a fost postat pe Facebook. 

După ce a fost ameninţată să nu spună nimănui despre bătaie, eleva agresată s-a întors la ore, însă după-amiază i s-a făcut rău şi a ajuns la medic.

Poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis dosar penal pentru agresiune.

"În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de proximitate orădeni au identificat cu operativitate atât victima, o tânără de 16 ani, din municipiul Oradea, cât şi pe cele trei adolescente bănuite că ar fi agresat-o, toate de 16 ani, din Oradea", se arată într-un comunicat al Poliţiei Bihor.

Anchetă este şi în şcoală, dar conducerea susţine că totul s-a petrecut în afara ei, iar victima nu a fost lăsată să iasă în pauza mare fără acordul părinţilor.
 

ATENŢIE! Imagini care vă pot afecta emoţional!

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră