Cântărețul Aaron Carter, fratele unuia dintre membrii fondatori ai celebrei trupe Backstreet Boys, a murit la doar 34 de ani

06 Noi 2022
Cântărețul Aaron Carter, fratele unuia dintre membrii fondatori ai celebrei trupe Backstreet Boys, a murit la doar 34 de ani

Aaron Carter, cântărețul și fratele membrului Backstreet Boys Nick Carter, a murit la vârsta de 34 de ani. Un reprezentant al echipei cântăreței a confirmat vestea agenției de presă PA și a spus că încă determină cauza morții, transmite The Guardian.

„Suntem la fel de supărați ca toată lumea și sperăm că fanii își pot oferi gândurile și rugăciunile familiei sale”, a spus reprezentantul.

Poliția din județul Los Angeles a spus că ofițerii s-au prezentat sâmbătă la reședința lui Carter din Lancaster, California, și au găsit pe cineva mort. Muzicianul a deschis pentru Backstreet Boys într-o serie de turnee și concerte și a avut, de asemenea, o carieră solo de succes.

Carter a început să cânte la vârsta de șapte ani și și-a lansat albumul de debut omonim în 1997, când avea nouă ani. Al doilea album al său, Aaron’s Party (Come Get It), a fost lansat în 2000 și a obținut triplu disc de platină de către Asociația Industriei Înregistrărilor din America.

A prezentat single-urile I Want Candy, Aaron’s Party (Come Get It) și That’s How I Beat Shaq. După lansarea albumului, Carter i-a susținut pe Backstreet Boys, precum și pe Britney Spears în turneul Oops!… I Did It Again.

A continuat să lanseze albumele de studio Oh Aaron în 2001 și Another Earthquake! anul de după.

Carter a trecut mai târziu în genul rap și în actorie. A apărut în programe precum serialul de comedie Lizzie McGuire și și-a făcut debutul pe Broadway în 2001 ca JoJo the Who în Seussical The Musical.

Muzicianul a apărut în programul de televiziune american Dancing With The Stars în 2009 și în serialul de realitate al familiei House Of Carters.

În 2017, a apărut într-un talk-show din SUA numit The Doctors, unde a fost testat pozitiv pentru medicamente eliberate pe bază de rețetă, pe care a spus că le-a luat pentru anxietate și pentru a-l ajuta să doarmă. A intrat într-o unitate de dezintoxicare după apariția sa în emisiune.

Cel de-al cincilea și ultimul album de studio al lui Carter, Love, a fost lansat în 2018. Cântăreața a avut primul său copil, Prince, cu logodnica sa, Melanie Martin, în 2021.

Relația lui cu frații săi a fost tensionată de-a lungul anilor. În 2019, fratele său, Nick, a primit un ordin de restricție temporar împotriva lui Carter, după ce a susținut că a amenințat că o va ucide pe soția însărcinată a lui Nick. Cântăreața a spus că mișcarea legală a venit „în lumina comportamentului din ce în ce mai alarmant al lui Aaron”. Ca răspuns, Carter a spus la acea vreme că a fost „uimit” de acuzații.

„Nu doresc rău nimănui, în special familiei mele”, a adăugat el.

În 2013, Carter a depus o petiție de faliment după ce a reieșit că avea datorii de peste 2 milioane de dolari (1,8 milioane de lire sterline), care erau în principal impozite datorate guvernului SUA.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră