Andrei Bud, Andrei Trifu şi Alexandru Plângu, răniţi la Colectiv, au fost externaţi din Spitalul Bagdasa-Arseni

14 Dec 2015 | scris de Magda Marincovici
Andrei Bud, Andrei Trifu şi Alexandru Plângu, răniţi la Colectiv, au fost externaţi din Spitalul Bagdasa-Arseni


Pentru toţi trei urmează o perioadă lungă de recuperare fizică.
“Momentan, trebuie să fiu atent cu ieşitul afară, că nu trebuie să ţin mâna asta la frig prea mare, spune Andrei Bud. Această recomandare a medicilor vine oarecum în contradicţie cu intenţia lui Andrei de a întâmpina Noul An chiar pe valea Jepilor.

Scafandrul Andrei Trifu ştie că va sta mai mult la recuperare, deoarece meseria lui necesită îmbărcarea unui costum special. „Acum depinde şi de noi, asta ne-au zis doctorii; voinţă, pozitivitate”, spune Andrei Trifu.

Alexandru Plângu, vrea „să facem o reuniune cât mai curând cu toţi care au trecut prin asta, să povestim, să plângem, să râdem împreună, să glumim şi să ascultăm rock. Să suţinem rock-ul românesc”.În general, cu pacienţii arşi dezvolţi nişte legături extraordinare. Impactul emoţional şi psihologic la asemenea patologie, de obicei, este devastator, a declarat medicul primar dr. Ruxandra Mihai.

De altfel, cei trei tineri care au bucuria de a părăsi spitalul le-au mulţumit medicilor atât pentru asistenţa medicală, dar şi pentru afecţiunea pe care au simţit-o din partea lor. În momentul de faţă, în Spitalul Badasar-Arseni mai sunt doi pacienţi răniţi în clubul Colectiv.

Cei trei le-au mulţumit medicilor nu doar pentru îngrijirile medicale, ci şi pentru afecţiunea lor.
La Spitalul Bagdasar Arseni, mai sunt internaţi încă doi pacienţi care au fost răniţi în tragedia din clublul Colectiv.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră