Ce ne așteaptă la iarnă. Vezi PROGNOZA METEO pentru următoarele trei luni

23 Oct 2015
Ce ne așteaptă la iarnă. Vezi PROGNOZA METEO pentru următoarele trei luni
Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele trei luni.

În luna NOIEMBRIE, temperaturile  medii lunare vor fi apropiate de mediile  climatologice, exceptand sud-estul, unde acestea se pot situa peste norme.

Cantitatile lunare de precipitatii se vor situa in general peste mediile climatologice in cea  mai  mare parte  a  zonelor, iar local  in  sudul si vestul tarii acestea pot fi apropiate de cele normale.

În luna DECEMBRIE, valorile termice vor fi in general apropiate de mediile multianuale, iar in sud-estul si  local in sudul si vestul tarii vor fi posibile  temperaturi medii  lunare mai  ridicate decat normalul lunii.

Cantitatile lunare de precipitatii se vor situa in limitele climatologice in majoritatea zonelor, local in centrul  tarii  fiind posibile valori peste medii, iar in sud sub norme.

În IANUARIE, temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice in majoritatea regiunilor, exceptand sud-estul si local sudul si vestul tarii unde valorile de temperatura pot fi peste norme.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general apropiate de mediile multianuale in estul, sud-estul si sudul tarii, iar in restul zonelor vor avea o tendinta de excedent.

Alte stiri din Vremea

Ultima oră