Nouă cluburi vor să-l transfere pe Andone

23 Iun 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Nouă cluburi vor să-l transfere pe Andone

Florin Andone este fotbalistul român cel mai cautat. Puternic, agil, cu o bună viteza de reactie, extrem de tenace,românul a intrat in vizorul multor cluburi, unele dintre ele cu un prestigiu recunoscut. Decis să plece de la Cordoba, echipa care a ratat de puţin promovarea în Primera Division,Andone are oferte din Spania, Anglia, Rusia şi Turcia. Cinci echipe din Spania l-ar dori pe român dar clauza de reziliere a contractului-10 milioane de euro-pare o piedică de netrecut. Malaga, Celta, Sevilla,Espanyol şi Betis s-au arătat interesate de acesta dar Cordoba are nevoie ca de aer de cât mai multi bani din acest transfer.

Din Anglia, Aston Villa şi l-ar dori pe Andone,poate ar oferi un pret bun dar echipa evoluează in liga a doua. Din Rusia s-au arăta interesate de vârful de atac Spartak Moscova şi Rubin Kazan, dar cata vizibilitate ii poate oferi campionatul rusesc?

Andone are ambiţii mari şi învatat cu aerul tare alfotbalului spaniol îşi doreste o cariera de top. Ultima ofertă,destul de concretă , vine de la Galatasaray care oferă între 6 şi 7 milioane, exact cât visează să încaseze Cordoba-ei nu se aşteaptă ca cineva să dea 10 milioane de euro.

Dar poate că pentru cariera lui Andone cea mai bună variantă ar fi Primera Division. Cunoaşte fotbalul spaniol iar confruntarea cu unele dintre cele mai bune echipe din lume ar fi benefică pentru evoluţia lui ca fotbalist.

Alte stiri din Sport

Ultima oră