Legendă a NBA-ul american arestată la câteva ore după absolvirea facultății în urma unui conflict cu propria fiică

18 Dec 2022
Legendă a NBA-ul american arestată la câteva ore după absolvirea facultății în urma unui conflict cu propria fiică

Fostul mare  jucător din NBA , Amar’e Stoudemire, a fost arestat duminică în Florida la doar câteva ore după ce a absolvit Universitatea din Miami și și-a primit diploma de master, anunță Fox News.

Stoudemire, care a jucat pentru Phoenix Suns și New York Knicks, a fost acuzat de agresiune după un incident cu fiica sa, potrivit înregistrărilor online din Miami-Dade County. Jurnalistul sportiv Andy Slater a raportat pentru prima dată arestarea lui Stoudemire.

Cauțiunea lui Stoudemire a fost stabilită la 1.500 de dolari. I s-a dat un ordin de restricție în legătură cu presupusul incident și o dată a audiere a fost stabilită pentru 17 ianuarie.

Slater, citând surse, a raportat că le-a spus ofițerilor că fiica lui „a primit o corecție fizică de la el pentru că este lipsită de respect și mincinoasă”. Poliția ar fi văzut „pete de sânge” în urma incidentului.

Nativul din Lake Wales, în vârstă de 40 de ani, și-a primit diploma MBA cu doar câteva ore înainte ca presupusul incident să aibă loc.

Stoudemire a fost de șase ori membru All-Star și de cinci ori membru All-NBA First Team. El a jucat opt ​​sezoane cu Suns și Steve Nash înainte ca Knicks să facă semnarea sclipitoare pentru a-l aduce la New York înainte de începerea sezonului 2010-2011.

A jucat pentru Dallas Mavericks și Miami Heat și a plecat în străinătate pentru a-și încheia cariera de jucător. El a fost antrenor asistent pentru Brooklyn Nets înainte de a părăsi echipa.

Alte stiri din Sport

Ultima oră