Soluţie argentiniană. Messi merge la FIFA pentru a-şi cere scuze

11 Apr 2017 | scris de Radu Popescu
Soluţie argentiniană. Messi merge la FIFA pentru a-şi cere scuze

Mobilizare totală în Argentina:trebuie făcut totul pentru calificarea la Cupa Mondiala. Naţionala ocupă locul cinci în grupa sud-americană,poziţie care permite prezenţa la meciul de baraj dar riscul de cădere în clasament e real. Mai sunt cinci partide de disputat dar în patru dintre ele Messi nu va juca deoarece este suspendat.

Drept care avocatul Federaţiei,spaniolul Juan Dios Crespo, a venit cu o idee interesanta. Astfel,spune el, ar fi oportun dacă Messi s-ar deplasa la Zurich pentru a-şi cere scuze oficialilor FIFA pentru incidentul din meciul cu Chile. Toată lumea speră că acest gest,cu toată simbolistica sa,poate convinge Comisia de Disciplină că jucătorul argentinian merită o reducere a pedepsei. Şi,dacă ne gîndim bine,nu ar fi o exagerare dacă luăm în considerare faptul că Messi sete unul dintre cei mai disciplinaţi jucători

Aşa că noua conducere a federaţiei argentiniene a decis să vină la Barcelona pentru a-l convinge pe fotbalist să meargă în Elveţia. De altfel ,Messi,imediat după povestea cu arbitrul brazilian al confruntării cu Chile-a fost acuzat că l-a înjurat deşi acesta spune că nu a auzit nimic-,a  trimis o scrisoare de scuze adresată oficialilor FIFA.

Alte stiri din Sport

Ultima oră