Serena Williams: ”Singurul lucru pe care-l doresc este o peridurală”

16 Aug 2017 | scris de Magda Marincovici
Serena Williams: ”Singurul lucru pe care-l doresc este o peridurală”

La vârsta de 36 de ani, Serena Williams se pregătește pentru o premieră în viața ei: să aducă pe lume un bebeluș. Este o bucurie de care, totuși, Serena se temea din cauza problemelor ei de sănătate, scrie Clorsermag.fr.

În 2011, Serena Williams a fost operată la un picior. După câteva luni, ea a făcut o embolie pulmonară. Știind că sarcina mărește riscul de formare a cheagurilor de sânge, Serena s-a decis să nu rămână însărcinată. Iată că ea totuși este însărcinată și este liniștită. Chiar ea declara în Vogue că ”a devenit foarte liniștită”.

Dar cu cât se apropie momentul culminant, cel al aducerii pe lume a bebelușului, Serena dă semne că nu mai este tot atât de liniștită. Tot în Vogue, ea recunoaște că ”este nervoasă”.

Singurul lucru pe care-l doresc este o peridurală. Știu că sunt multe argumente contra, dar eu am mai multe probleme de sănătate și nu am nevoie de o durere în plus. Dacă o pot evita este mai bine, explica Serena.

Deocamdată, Serena Williams și Alexis Ohanian nu au precizat nimic în legătură cu sexul bebelușului. El crede că vom avea un băiat, dar eu sunt convinsă că va fi o fetiță, mai spunea Serena în aceeași revistă. 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră