Surpriză uriaşă! Serena Williams s-a retras de la Turneul Campioanelor

17 Oct 2016 | scris de Veronica Micu
Surpriză uriaşă! Serena Williams s-a retras de la Turneul Campioanelor

Turneul , care se va desfășura în perioada 23-30 octombrie va reuni cele mai bune opt jucătoare ale sezonului 2016, între care și Simona Halep.

"A fost un sezon dificil pentru mine, din cauza accidentării la umăr, iar medicul meu a insistat asupra faptului că trebuie să rămân acasă pentru a mă trata. Obiectivul meu va fi acela de a reveni la Singapore în sezonul viitor", a spus Williams într-un mesaj video postat pe site-ul WTA.

Numărul doi mondial, în vârstă de 35 de ani, nu a mai avut nicio apariție în circuitul WTA de la înfrângerea suferită în semifinalele US Open, în fața cehoaicei Karolina Pliskova.

Williams s-a accidentat la un umăr în iulie, ratând turneele de la Montreal și Cincinnati și afectându-i evoluția la JO de la Rio de Janeiro, unde a pierdut titlurile olimpice la simplu și la dublu.

În 2016, Williams a disputat doar 8 turnee și a câștigat 2 trofee, unul la Roma, iar celălalt la Wimbledon, unde și-a trecut în palmares al 22-lea titlu de Mare Șlem din cariera sa. Ea a disputat, de asemenea, și a pierdut finalele Openului Australiei și turneului de la Roland Garros.

Alte stiri din Sport

Ultima oră