Rednic şi Negoiţă nu mai au planuri comune

03 Apr 2016 | scris de Sorin Anghel
Rednic şi Negoiţă nu mai au planuri comune

Dinamo a pierdut cu 4-1 meciul cu Astra Giurgiu, însă Mircea Rednic, tehnicianul “câinilor”, nu îşi bate foarte tare capul. Asta pentru că patronul Ionuţ Negoiţă, deşi nu recunoaşte, nu mai doreşte că din vara de pregătirea echipei să se ocupe Puriu’. Cei doi nu mai au planuri comune, dar preferă să aştepte finalul campionatului pentru a anunţa despărţirea.


Mircea Rednic are contract până la finalul acestui sezon cu gruparea din Ştefan cel Mare şi nu a primit nici o oferta pentru prelungirea angajamentului. Tehnicianul nu vrea doar un salariu mai mare, ci şi un buget generos de investiţii pentru a putea aduce la Dinamo jucătorii cu care echipa să se lupte pentru câştigarea titlului în Liga I – Orange. Deocamdată, patronul Ionuţ Negoiţă nu este dispus să mărească bugetul clubului, chiar dacă gruparea din Ştefan cel Mare a ieşit din insolvenţă. Există incertitudini în ceea ce priveşte participarea în cupele europene. În plus, finanţatorul “câinilor” nu este genul de afacerist care să arunci cu bani pe fereastră.


Relaţia dintre patron şi antrenor nu mai este una tocmai bună. Cei doi evita totuşi să îşi spuna lucrurile dure unul altuia deoarece amândoi au de câştigat dacă despărţirea se va consemna doar pentru că a expirat contractul lui Rednic. Acesta are nevoie să fie pe banca până la finalul campionatului, pentru a arată celor ce îl ofertează din străinătate că are echipa şi că o despărţire l-ar interesa numai dacă primeşte un salariu mai mare din altă parte. Mai mult, Dinamo încă este în Cupa României, iar câştigarea trofeului îi poate aduce Puriului nu doar faima, ci şi o prima importantă. Nici Negoiţă nu iese prost dacă îşi păstrează tehnicianul până la ultimul joc din sezon. Arată continuitate şi reuşeşte să ademenească mai uşor un viitor tehnician.

În acest moment, preferatul patronului este Răzvan Lucescu. Acesta antreneaza acum in Grecia, la Skoda Xanthi. A doua varianta a "cainilor"este Ionel Ganea, care se afla acum sub contract cu FC Voluntari. Daca Dinamo va putea participa in cupele europene, Ionut Negoita va incerca sa-l convinga pe Lucescu Jr. sa vina in Stefan cel Mare. In cazul care dinamovistii vor fi nevoiti sa priveasca in continuare competitiile europene la televizor, Ganezu' este varianta pe placul conducerii.

Alte stiri din Sport

Ultima oră