Meci decisiv. Merge sau nu Argentina la mondialul rusesc?

15 Noi 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Meci decisiv. Merge sau nu Argentina la mondialul rusesc?

Situatie greu de intuit la începutul acestor preliminarii pentru mondialele rusesti:naţionala Argentinei ratează meci de meci,joacă tot mai prost şi ocupă locul 6 în clasamentul grupei sud-americane,poziţie care nu asigură calificarea.

De aceea meciul din această noaptecu ambiţioasa echipă a Columbiei devine vital pentru sşnsele naţionalei lui Messi de a aspira la calificare.

Din această campanie de caqlificare Argentina mai are de jucat 7 meciuri iar calculele arată că are nevoie de cel puţin 4 victorii pentru a avea şanse de a ocupa cel puţin locul cinci,variantă în care ar avea şansa unui mrci de baraj.

Fotbalul argentinian trece printr-o criză profundă, federaţia este zguduită de scandaluri iar presa întrţine o atmosferă de ostilitate împotriva mai multor jucători care joacă în Europa-iar principalul vizat este Messi, acuzat de lipsă de patriotism.

Se ştie deja că antrenorul naţionalei, Bouza,va fi înlocuit în eventualitate unui rezultat prost-Argentina a avut 7 antrenori în ultimii 10 anii ceea ce arată haosul din federaţie.

Totuşi,un mondial fără Argentina ar mai puţin atractiv dacă ne gîndim la pleiada actuală de vedete care joacă în această echipă. Care iată,reunite în naţională,nu depăşesc nivelul unor amatori.

Alte stiri din Sport

Ultima oră