Ai grijă ce nu-ţi doreşti că se întâmplă...Povestea Vardy-Leicester devine film

29 Iul 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Ai grijă ce nu-ţi doreşti că se întâmplă...Povestea Vardy-Leicester devine film

Epopeea eroică a formaţiei engleze Leicester care,dintr-o candidată la retrogradare a câştigat,sezonul trecut, Premier League, a inspirat doi scenarişti in creionarea acestei poveşti, anunţă news.ro.

Filmul va fi produs de Bedlam Productions, companie cinematografică care a realizat şi mult-premiatul Discursul regelui. Story-ul se va concentra pe Jamie Vardy care ,dintr-un obscur muncitor într-o uzină a ajuns una din vedetele fotbalului englez. Vardy a avut o carieră sinuoasa , cu evoluţii la formaţii din ligile inferioare dar brusc, la 28 ani, odată cu venirea la Leicester a “explodat' într-un fotbalist de rasă-a caştigat titlul cu Leicester, a fost desemnat unul dintre cei mai buni jucători din campionat şi a devenit una din vedetele nationalei engleze.

Probabil că povestea Vardy-Leiceste va avea acele motive inspiraţionale care spun că totul e posibil,dacă asta îti doreşti. Cghestia este că nici Vardy si nici Leicester nu se gandeau la această ascensiune+şi de aceea nici nu şi-o doreau, voiau doar să supravieţuiască în Premier League- dar care,iată, a avut loc.

Adică,ai grijă ce nu-ţi doreşti că se întâmplă...

Alte stiri din Sport

Ultima oră