Gică Popescu are Covid-19

07 Sep 2020 | scris de A.V.
Gică Popescu are Covid-19

FC Viitorul anunţă, pe site-ul oficial, că preşedintele clubului - Gheorghe Popescu, a fost depistat pozitiv la coronavirus, după o testare individuală, relatează rfi.ro.

Fostul căpitan al echipei naționale a României nu are simptome de Covid-19, dar va rămâne sub supraveghere medicală, în izolare, precizează comunicatul grupării constănțean:

"FC Viitorul Constanţa anunţă că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de preşedintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv. Acest test a fost efectuat separat de restul echipei noastre, astfel că ne continuăm pregătirea meciului cu Universitatea Craiova în condiţii normale. În continuare se va aştepta un răspuns al DSP Bucureşti pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situaţii", adaugă site-ul clubului din Ovidiu.

Amintim, de la 12 iunie, când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu Covid-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din prima ligă, ca Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA Arad sau Chindia Târgovişte, dar şi din Liga a II-a, la Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC U Craiova 1948 şi Pandurii Târgu Jiu.

De asemenea, antrenorul Universității Craiova - Cristiano Bergodi, a fost infectat după încheierea sezonului și a ratat prima parte a cantonamentului dinaintea noului an competițional.

Și în rândul arbitrilor din primele două eşaloane au fost depistate până acum 10 cazuri de Covid-19, oficialii în cauză fiind opriți de la delegări de către FRF

Alte stiri din Sport

Ultima oră