Dică avertizează: Plzen este o echipă agresivă

24 Iul 2017 | scris de Radu Popescu
Dică avertizează: Plzen este o echipă agresivă

Antrenorul secund al echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că Viktoria Plzen, adversara din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, este o echipă agresivă, cu jucători de calitate, precizând că elevii săi trebuie să fie foarte atenți în meciul programat, marți, pe Arena Națională,scrie agerpres.ro

 

"Ne așteaptă o partidă importantă pentru club, dar și pentru mine ca antrenor. Avem o dublă foarte grea, întâlnim un adversar bun care în ultimii 5 ani a fost de două ori în grupele Champions League și de trei ori în grupele Europa League. I-am urmărit în două amicale și în trei partide de campionat. Sunt o echipă organizată foarte bine defensiv, joacă de mult timp împreună. Sunt agresivi, au jucători de calitate de la mijloc în sus care pot face diferența, mai ales pe benzi. Trebuie să fim foarte atenți", a spus tehnicianul.

Acesta a afirmat că nu mai are semne de întrebare în ceea ce privește primul unsprezece, menționând că jucătorii săi sunt pregătiți pentru partida de marți: "Mi-aș dori să câștigăm jocul. Dacă vom reuși mâine seară să nu primim gol va fi foarte bine, însă important e să câștigăm. Sper să reușim calificarea în play-off-ul Champions League. I-am văzut pe băieți, am văzut atitudinea lor, sunt concentrați și asta mă bucură. Am încredere că mâine vom face un meci bun. Primul 11 este făcut, dar nu pot să îl divulg. Nu mai sunt semne de întrebare, sper să nu se întâmple ceva peste noapte. Dar acum pot să spun că știu primul 11".

Nicolae Dică a recunoscut micile greșeli din primele două partide oficiale din acest sezon, dar a precizat că acestea se vor regla pe parcurs. "E foarte greu într-o lună și jumătate să pregătești echipa în așa fel încât adversarul să nu ajungă niciodată la poarta ta. În primul meci oficial, Voluntari a avut o ocazie și a marcat, iar cu Timișoara am avut probleme doar la fazele fixe. Trebuie să avem concentrare mai mare la fazele fixe mâine pentru că Plzen pune mare accent pe acest gen de faze fiind o echipă cu talie. Noi avem mulți jucători noi, le trebuie timp să se adapteze. Într-o lună și jumătate nu poți să bați din palme și totul să fie perfect. De la mijloc în sus avem jucători care vin după accidentări, jucători noi și jucători cum este Man, care nu a jucat deloc sezonul trecut", a explicat el.

Echipa de fotbal FCSB întâlnește, marți, de la ora 20,30, pe Arena Națională din Capitală, formația cehă Viktoria Plzen, într-o partidă contând pentru p

Alte stiri din Sport

Ultima oră