Criza coronavirus: donații importante în lume

25 Mar 2020
Criza coronavirus: donații importante în lume

Lionel Messi unul dintre cei mai mari jucători de fotbal care în prezent evoluează la clubul FC Barcelona în Primera División se implică în mod activ în lupta împotriva coronavirusului. Messi este considerat drept cel mai bun jucător din generația sa, și unul dintre cei mai buni din istoria fotbalului, fiind nominalizat la Jucătorul anului până la vârsta de 21 de ani.

Lionel Messi a donat un milion de euro Spitalului Clinic din Barcelona şi unui spital din Argentina în lupta contra coronavirus

Lionel Messi s-a implicat şi el în lupta contra coronavirusului. Publicaţia din Spania AS notează că starul Barcelonei a donat un milion de euro Spitalului Clinic din Barcelona şi unui spital din Argentina. 

Această sumă va ajuta situaţia economică a spitalelor, care au nevoie de materiale pentru a putea face faţă acestui virus. Catalonia este a doua cea mai afectată zonă din Spania, după Madrid, cu 9.937 de cazuri, dintre care 516 decese. În total, pe teritoriul iberic, s-au înregistrat, până acum, 42.058 cazuri cu 2.991 decese şi 3.794 de vindecări. De cealaltă parte, Argentina a raportat 387 de cazuri şi şase decese. 

Lionel Messi s-a implicat şi în campania realizată de FIFA, care a realizat un clip video, cu nume importante din fotbalul mondial, care are ca scop să îi facă pe oameni să conştientizeze gravitatea situaţiei la nivel mondial şi ce trebuie să facă pentru a se feri de infecţia cu noul virus. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră