Astazi incepe etapa in care Steaua poarte pierde contactul cu ASA Tg. Murs

01 Mai 2015
Astazi incepe etapa in care Steaua poarte pierde contactul cu ASA Tg. Murs
Astazi incepe etapa cu numarul 30 a Ligii I, una in care capul de afis este reprezentat de clasicul derby dintre Dinamo si Steaua. Intalnirea dintre cele doua rivale de moarte se va desfasura duminica, 3 mai, cu incepere de la ora 21:00, pe Arena Nationala.
“Cainii” nu au nici un fel de presiune, dar toti isi doresc victoria in fata stelistilor. In plus, Dinu Gheorghe vrea sa debuteze cu dreptul in functia de manager general al lui Dinamo. Noul sef din Stefan cel Mare duce déjà negocieri pentru schimbarea lui Flavius Stoican, insa nu sunt multi tehnicieni dornici sa antreneze gruparea finantata de catre Ionut Negoita. Acest lucru este cauzat de faptul ca Dinamo va putea participa in cupele europene doar peste doi ani. Ca urmare, si editia viitoare a Ligii I va fi una in care dinamovistii vor incerca doar sa-si construiasca echipa.
La Steaua, situatia este critica. Costel Galca a pierdut increderea vestiarului si are zilele numerate. Stelistii nu mai sunt pe primul loc si asteapta un pas gresit al celor de la ASA Tg. Mures pentru a putea redeveni favoriti la castigarea campionatului. Ardelenii vor juca pe teren propriu, maine, cu incepere de la ora 18:30, in compania celor de la Viitorul Voluntari. Formatia lui Gica Hagi merge la Tg. Mures avand misiunea de a incurca liderul Ligii I.
Meciuri tari sunt si in zona nisipurilor miscatoare. Concordia – Pandurii, FC Brasov – CFR Cluj-Napoca si U Cluj-Napoca – Gaz Metan Medias se vor juca pe viata si pe moarte.
Liga I, etapa a 30-a:
Vineri: Concorsia – Pandurii (ora 21:00).
Sambata: FC Brasov – CFR Cluj-Napoca (ora 16:00), ASA Tg. Mures – Viitorul Voluntari (ora 18:30), FC Botosani – CSU Craiova (ora 21:00).
Duminica: Ceahlaul – Astra Giurgiu (ora 16:00), U Cluj-Napoca – Gaz Metan Medias (ora 18:30), Dinamo – Steaua (ora 21:00).
Luni: Otelul – Petrolul (ora 18:30), CSMS Iasi – Rapid (ora 21:00)

Alte stiri din Sport

Ultima oră