Shannen Doherty: Cancerul a intrat în remisie. Sunt binecuvântată, știu asta!

01 Mai 2017 | scris de Magda Marincovici
Shannen Doherty: Cancerul a  intrat în remisie. Sunt binecuvântată, știu asta!

Shannen Doherty pare să vadă luminița de la capătul tunelului, scrie Huffington Post. 

Într-o postare pe Instagram, de la acest sfârșit de săptămână, actrița americană scrie despre remisia canerului de sân, boală cu care a fost diagnosticată în august 2015. Totodată, ea își mărturisește temerile legate de viitorul ei pe termen mediu în subsolul unei fotografii, unde apare ghemuită.

Ce înseamnă remisie? Am auzit acest cuvânt și nu am nicio idee cum să reacționez. O veste bună. Da. Copleșitoare!, scrie Shannen Doherty. Ca toți oamenii afectați de cancer știu că viitorii cinci ani sunt cruciali. Recidivele apar oricând. Mulți dintre voi au avut parte de această poveste cu mine, mai scrie Shannen.

Rămâne diagnosticul și acest cuvânt remisie, de care se leagă actrița și speră ca într-o zi să poată să scrie: remisie completă.

Pentru ea urmează o perioadă de așteptare, dar cu o inimă cu siguranță mai ușoară. În această perioadă, ea știe că nu poate să lăse armele jos: urmează reconstrucția care înseamnă mai multe operații, decizia de a lua în cei cinci ani un comprimat care  este asociat cu efecte secundare. Sunt binecuvântată, știu asta. Dar pentru moment... remisie,  scrie actrița, citată de Gala.news. 

 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră