Bilete gratuite de o zi la Untold și Neversea pentru vindecații de COVID care donează plasmă

14 Aug 2020 | scris de A.V.
Bilete gratuite de o zi la Untold și Neversea pentru vindecații de COVID care donează plasmă

Organizatorii celor două festivaluri de muzică, Untold și Neversea, încurajează pacienții vindecați de COVID-19 să doneze plasmă pentru a salva viețile celor care sunt în stare critică în secțiile de ATI, relatează Mediafax.

Donarea de plasmă se poate face și în cadrul caravanei Blood Network care se desfășoară în mai multe orașe din România până în 13 septembrie.

„Cei care vor veni să doneze plasmă în centre fixe din țară vor primi, la alegere, un bilet de o zi la Untold sau Neversea 2021”, anunță organizatorii.

În plus, donatorii din cadrul caravanei vor primi din partea unui lanț de supermarketuri câte un voucher de cumpărături de 100 de lei, valabil în orice magazin din țară.

„Sistemul medical se confruntă în acest moment cu o lipsă acută de sânge, dar și cu un număr foarte mic al donatorilor de plasmă - foști pacienți COVID -19”, au explicat organizatorii celor două festivaluri.

Donarea de plasmă în cadrul caravanei Blood Network se face doar prin programare telefonică pentru centrele de transfuzii din București, Timișoara, Craiova, Oradea, Târgu Mureș, Brașov, Ploiești și Iași.

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră