Un măgar a confundat o maşină portocalie cu un morcov. Ce a urmat

28 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Un măgar a confundat o maşină portocalie cu un morcov. Ce a urmat

Un măgăr înfometat a provocat daune de mii de euro și l-a trimis pe proprietar în instanță după ce a confundat o supermaşină  de culoare portocalie cu un morcov, relatează telegraph.co.uk

În septembrie anul trecut, antreprenorul german Markus Zahn, din Hesse, și-a parcat McLaren-ul 650S Spider portocaliu lângă un padoc unde păştea măgarul Fitus .

Când s-a întors, a fost șocat să vadă pe animalul înfometat care se agita în spatele mașinii sale sport de 300.000 de euro. "M-am uitat în oglinda retrovizoare și am văzut brusc o pereche de urechi pufoase! Apoi am auzit un sunet ciudat ", a declarat el pentru tabloidul german Bild. "Sunetul venea de la un măgar, care mirosea aripa", a adăugat el.

Poliția a declarat că probabil măgarul a confundat mașina portocalie strălucitoare cu un morcov, provocând daune de 30.000 de euro. "Măgarul probabil credea că mașina este un morcov pe roți. Nu sunt supărat pe el", a spus şi proprietarul maşinii.

Costul pentru majoritatea daunelor a fost aproape acoperit, dar Zahn mai are de plătit  6.000 de euro.

În ciuda faptului că nu-i poartă pică măgarului, omul de afaceri solicită despăgubiri din partea proprietarului pentru a acoperi costul. Compania de asigurări a refuzat să plătească daunele, argumentând că ar fi trebuit să aleagă un loc de parcare mai bun.

O instanță civilă din Giessen urmează să se pronunțe în acest caz.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră