România nebunilor! Poza primarului în chiloți, roz, e pe internet! (FOTO)

25 Mai 2017
România nebunilor! Poza primarului în chiloți, roz, e pe internet! (FOTO)

Petru Carebia este primar în comuna Coșteiu, unde, la ora scrierii acestui articol ploua ușor și erau 18 grade Celsius.

Informațiile meteorologice trebuiau precizate încă de la început pentru că astăzi s-ar putea ca primarul din Coșteiu să nu fie în chiloți, așa cum s-a autoimortalizat pentru o admiratoare cu care  discuta pe Facebook.

Din nefericire pentru edilul din Coșteiu, și spre amuzamentul locuitorilor comunei, seria de imagini inedite, în care apare chiar și fără chiloți, au fost făcute publice.

Petru Carebia încearcă să explice situația spunând că pozele i-au fost furate din telefon şi că nu le-a trimis niciunei domnişoare. 

"Mi-au fost furate din telefon, eu nu am pus niciun fel de poze pe internet. Acum am vorbit cu avocatul îi dau în judecată pe cei care le-au pus", a declarat Carebia pentru cetăţeanul.ro.

Întrebat despre motivul care l-a determinat să-și facă fotografii de acest gen, primarul de la Coșteiu redevine bățos, așa cum trebuie să se afișeze în public o autoritate a statului român.

"Sunt nişte fotografii făcute în intimitatea mea, la mine acasă. Aia în care apar dezbrăcat e trucată, eu nu am făcut astfel de poze şi nici nu le-am trimis la nimeni", spune primarul de Coşteiu.

Primarul din Coșteiu a fost neinspirat, având în vedere că poartă chiloți Cătălin Botezatu ar fi putut spune că a fost cooptat în echipa de prezentare a acestui brand, deși, nici așa nu l-ar fi crezut nimeni,,,

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră