Protestatarii fac lucruri trăsnite. Consiliera PSD din Constanţa sancţionată de „putori” într-un mod amuzant

02 Feb 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Protestatarii fac lucruri trăsnite. Consiliera PSD din Constanţa sancţionată de „putori” într-un mod amuzant

Deseori protestele imbracă şi forme amuzante. In fine, macar pentru unii...

REZUMAT. O consilieră PSD din Constanţa, Sabrina Marina Nedelcu, s-a apucat să-i facă „putori” pe domnii protestatari. "Cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care va duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!”, scrie dânsa pe Facebook. Lumea se enervează, şi o face în fel şi chip. PSD reacţionează, spune că ia măsuri, iar pagina duduii este suspendată. Povestea intreaga o puteti citi AICI. Ce-i mai haios, acum urmează. Cum „putorile” mai aveau ceva de spus, descoperă pagina unei agentii de turism, Princess Travel, la care Sabrina Marina Nedelcu era general manager. Şi dă-i cu review-urile, care de care mai amuzante....vreo 150 de bucati pana se duce dracului ratingul agentiei.


 Am conspectat pt dvs câteva review-uri...

servicii de toata jena. am luat bilet de la ei pentru hawaii la 4 stele. in loc de hawaii, m-am trezit in coreea de nord, unde am fost trimis direct in lagar, suspectat ca as fi o putoare platita de soros. (RV)

Era vara trecuta cand m-ati trimis la sunny beach ca sa gasesc 3 prezervative extrem de uzate pe patul hotelului. Norocu meu ca stiu sa vulcanizez la rece. Also, logo-ul firmei arata ca o doamna ce sta sa intre cu căpăul intr-un motor de avion. (AV)

Felicitari domnisoarei care a reusit in 5 minute sa isi bata joc complet de toata agentia. Poate data viitoare cineva ii lasa mostenire si putin bun simt si oleaca de materie cenusie.  (MAC)

Sunt o putoare de protestatar și dau o stea. Si acum ai scriu ceva pentru ca trebuie sa am minim 50 de caractere. (DH)

Acest raiting îl voi posta și pe booking unde am statutul genius și pe Tripadvisor unde am nivelul 4 contributor. Am să scriu în așa fel, încât să vă ocolească lumea de departe. Never in Your Life nu mai supărați o putoare!  (AB)

Total neprofesionisti. Am cumparat o calatorie spre centrul Pamantului si m-au trimis in Teleorman. Mirosul de hidrogen sulfurat (H2S) din hotel era de nesuportat, nu am scapat de putoare decat trimitand-o pe hol.  (MM)

O recenzie de o stea
Merită prințesa mea
Și am scris-o fix așa
Pentru a o înțelegea.  (LV)

La ora terminarii materialului, protestatarii se indreptau catre Trip Advisor :)

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră