Prins băut la volan, de două ori în aceeași seară. Nu e din Vaslui!

23 Ian 2017
Prins băut la volan, de două ori în aceeași seară. Nu e din Vaslui!

Un șofer a fost prins băut la volan de două ori, la un interval de doar câteva ore... Prima dată, i-a fost suspendat permisul, a doua oară, s-a ales cu încă un dosar penal.

Vineri, 20 ianuarie, la ora 21.10, poliţişti din Brăila au oprit în trafic pe Bulevardul Dorobanților un bărbat de 39 de ani. Șoferul, originar din judeţul Buzău, se afla în mod evident sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind pus să sufle în etilotest.

Aparatul a certificat faptul că șoferul avea o îmbibaţie alcoolică de 0,95 mg/l în aerul expirat. Prin urmare, el a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La doar câteva ore, adică sâmbătă, 21 ianuarie, la ora 01.20, poliţiştii l-au oprit, din nou, pe conducătorul auto din judeţul Buzău, în timp ce conducea maşina, tot pe Bulevardul Dorobanţilor, desigur tot sub influenţa alcoolului.

În plus, de la prima întâlnire cu polițiștii, el avea acum şi dreptul de a conduce suspendat.

Şoferul a fost din nou testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea o alcoolemie de 0,60 mg/l în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal.

În urma unei astfel de întâmplări se poate trage concluzia că buzoianul, indiferent de cât alcool avea prin sânge, era clar dependent, fiind atras fără scăpare de plimbările cu mașina făcute pe Bulevardul Dorobanților din Brăila.
 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră