Europeni care au fugit în munți. FOTO

03 Sep 2015
Europeni care au fugit în munți. FOTO
Când civilizația europeană nu le-a mai oferit liniștea pe care și-o doreau, germani, francezi sau britanici s-au retras în locuri izolate unde trăiesc izolat total de lume.

Fotograful Antoine Bruy a ajuns la ei și le-a aflat poveștile. El a călătorit în Franța, Spania, dar și România.
 
Într-o epocă a tehnologiei și a vieții urbane, câțiva oameni au ales să trăiască izolați, în diverse colțuri ascunse ale Europei. Fotograful Antoine Bruy a petrecut mai mult timp, între 2010 și 2013, făcând autostopul prin Europa, fără a avea o destinație fixă pentru a realiza seria sa de fotografii Scrublands.
 
Bruy a întâlnit oameni care au renunțat la toate facilitățile moderne pentru a trăi liberi, departe de civilizația consumului. El spune că, deși acești oameni se află în mai multe țări, comunitățile sunt cumva legate între ele prin faptul că trăiesc în clădiri improvizate, folosesc materiale reciclate și se bazează de agricultură.

Vincent, Munții Pirinei, Franța, 2012
Vincent a fost student la matematică. El s-a mutat în Ramounat, Franța, în urmă cu 7 ani cu familia, dar soția și copiii l-au părăsit.
 
 

Urs, Munții Pirinei, Franța, 201
 
 

El Pardal este un loc situat în Sierras de Cazorla, Săpania. Acolo Bruy l-a întâlnit pe Amiro, un german care locuiește acolo de 25 de ani. Cel mai apropiat sat este la 3 ore de mers pe jos.
 
 

Înainte de a ajunge în satul elvețian Ces, Sabine a fost profesoară de filosofie și literatură. Locuiește acolo de 15 ani și crește vaci cu soțul ei.
 
 

Două fete fac baie într-un sat din Carpați, România
 

Olivier este un păstor francez care crește oi și capre în Ardeche, Franța. În această imagine, el îngrijișete o oaie care a fost mușcată de un câine.
 


Aceste toalete din Sierra Nevada, Spania, au fost construite de către Kate, o englezoaică ajunsă în Spania cu măgarul. Locuiește în satul Bayacas în Sierra Nevada de 20 de ani.

 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră