"Alo, Cerul?". Un pastor african vorbește la telefon cu Dumnezeu, cere doar puțină credință... și bani! (VIDEO)

24 Mai 2017
"Alo, Cerul?". Un pastor african vorbește la telefon cu Dumnezeu, cere doar puțină credință... și bani! (VIDEO)

Un pastor din Zimbabwe pretinde că are abilitatea specială de-a vorbi la telefon cu Dumnezeu. "Alo, Cerul? E Cerul la telefon? Am o linie directă, de fapt am numărul tău de telefon și te sun atunci când am nevoie", rostește în microfonul unui smartphone un pastor din Zimbabwe ...

Ce-i așa spectaculos? Pastorul vorbește la telefon cu Dumnezeu, în fața a zeci de enoriași care îl privesc cu admirație, și care, în ciuda spectacolului derizoriu, sunt chiar convinși că în urechea lui susură sfaturi divine.

Fără o prea mare introducere, pastorul îl pune la treabă pe "Papa God" îndemnându-l să-i spună ce are de spus unei femei, aflate în genunchi în fața sa. "Papa God" se conformează și dă detalii despre viața femeii, pe care aceasta le confirmă.
"Papa God spune că trebuie să ne rugăm pentru băieții acestei femei, pentru amândoi. Unul este bolnav de epilepsie, celălalt este astmatic. Dumnezeu îmi spune că povestea vieții tale s-a schimbat!", continuă recitalul pastorul african.

Celor neîncrezători în darul său, pastorul le spune că au o credință slabă și că dacă Dumnezeu i-a vorbit lui Abraham, de ce n-ar discuta și cu el. El dă asigurări că prin acțiunile sale nu caută publicitate sau bunăstare și că va deschide un canal de Youtube - Heaven Online. 

Ce-ți trebuie să-ți duci zilele liniștit, fără probleme materiale? Multă nesimțire și un grup de creduli...

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră