Victor Ponta dezvăluie numele ofiţerului acoperit

25 Apr 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Victor Ponta dezvăluie numele ofiţerului acoperit

Întrebat luni despre o posibilă prezentare la Comisia de control al activității SRI sau la Comisia de control al activității SIE, fostul premier Victor Ponta a răspuns: "La cine domne', la Calimente?. Păi, la SRI nu m-a chemat, dar Calimente e un păcălici, știți foarte bine. O să-i spun, Lucian Isar e, despre el vorbeam", a adăugat Ponta. Fiind întrebat dacă despre cine vorbea din PSD, Ponta a răspuns: "De Isar. A preluat tot. A preluat PNL-ul".

Vineri, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pe Liviu Dragnea în dosarul Referendumul, Victor Ponta a scris pe rețeaua de socializare că Dragnea nu trebuie să își dea demisia din funcția de președinte al PSD. "Trebuie să țină partidul unit, să câștige alegerile locale și parlamentare și să ferească PSD de toți ofițerii acoperiți sau descoperiți care vor să îl preia”, a susţinut Ponta pe Facebook.

El a negat, ulterior, că s-a referit la Valeriu Zgonea, când a vorbit de existenţa unor ofiţeri acoperiţi în PSD, cum s-a vehiculat în presă, spunând că e vorba de „un vicepreşedinte PSD, fost ministru în Guvern".

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră