Sebastian Ghiţă şi Mihai Sturzu s-au înscris în PRU

30 Aug 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Sebastian Ghiţă şi Mihai Sturzu s-au înscris în PRU

"Bine ai venit, Sebi! De astăzi Partidul România Unită mai are un parlamentar. Deputatul (fost PSD) Sebastian Ghiță s-a înscris în PRU. De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi și mai puternici...", a scris Bogdan Diaconu pe pagina sa de Facebook. Președintele PRU şi-a încheiat postarea spunând că îl așteaptă pe fostul premier Victor Ponta să se alăture PRU.

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat pentru News.ro că s-a înscris în PRU pentru că ”a simţit nevoia” să participe la o construcţie politică în care să poată spune ceea ce zic cetăţenii. În privinţa unei eventuale treceri a lui Victor Ponta la PRU, a spus că nu a discutat cu acesta, dar ”oricine şi l-ar dori pe Ponta preşedinte de partid”.

Luni, Bogdan Diaconu a anunţat tot pe Facebook, adeziunea fostului pesedist Mihai Sturzu la PRU. "Bine ai venit, Mihai! De astăzi Partidul România Unită mai are un parlamentar. Deputatul (fost PSD de Brasov) Mihai Sturzu s-a înscris în PRU. De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi și mai puternici...îl așteptăm pe VP!"

"Am intrat în PRU. Am ales mai mult cu mintea decât cu sufletul. Aș fi preferat să pot candida independent și la parlamentare, dar în mod sigur nu aș fi avut nicio șansă", a scris şi Mihai Sturzu pe Facebook. El a demisionat din PSD şi de la conducerea TSD, anul trecut, în decembrie, pe motiv că partidul condus de Liviu Dragnea "refuză să se modernizeze, să se reformeze, refuză să facă pași serioși în a se distanța de comunism, de corupție".

Citiţi şi:

PRU, partidul lui Diaconu, mai ia doi parlamentari de la PSD

Mirel Palada, fost consilier al lui Ponta, purtător de cuvânt la PRU

Alte stiri din Politic

Ultima oră