Scandal la sediul PRM

28 Ian 2017
Scandal la sediul PRM

Scandal la sediul PRM din Capitală, sâmbătă dimineață. Fiica fostului lider al partidului, Corneliu Vadim Tudor, a fost dată afară de la şedinţa Biroului Permanent al partidului. 

Lidia Vadim acuză că la şedinţă participă oameni care nu au nicio calitate în cadrul partidului şi că se încearcă deturnarea formaţiunii de la valorile pe care le-a susţinut tribunul dintotdeauna, potrivit B1.ro. 

”A fost convocată pentru astăzi (sâmbătă - n.r.) o ședință cu membrii Biroului permanent și cu președinții de filiale, la care mi s-a părut normal să particip, dat fiind faptul că în campania electorală am fost purtătorul de imagine al PRM și că acesta este partidul fondat de tatăl meu. Consider că am tot dreptul să fiu aici.

Am ajuns la sediu, unde domnul președinte interimar Adrian Popescu, împreună cu domnul Florin Simion care nu are nicio calitate în acest partid, și cu câțiva din echipa dumnealui, stăteau la ușă ca doi polițiști și stabileau cine să intre și cine să nu intre în sediu. S-a ajuns chiar și la violență fizică. Președintele filialei PRM București a fost îmbrâncit de domnul Popescu și a fost obligat să iasă afară din sediu. Domnul Popescu se comportă ca și cum aceasta ar fi proprietatea dumnealui. Până la urmă, cu ajutorul președinților de filiale, care erau în sală și nu știau ce se întâmplă afară, am reușit să intru pentru că l-au constrâns pe domnul Popescu să mă lase să intru în sediu”, a explicat Lidia Vadim. 

Aceasta susține că președintele interimar al PRM ar trebui exclus din partid. “Eu susțin excluderea domnului Popescu din partid din cauza eșecului la ultimele două alegeri, cele locale și cele parlamentare, din cauza faptului că acționează în mod nestatutar și susțin crearea unei echipe care să organizeze congresul din martie”, a mai spus fiica cea mare a lui Vadim Tudor. 

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră