Ponta: România nu e ruptă, e distrusă. Suntem ca în 1940

20 Noi 2016 | scris de Cristi Semeghin
Ponta: România nu e ruptă, e distrusă. Suntem ca în 1940

"România nu e ruptă, e distrusă. E mult mai grav. Suntem ca în 1940. Nu mai avem niciun vecin prieten. Turcia nu mai colaborează cu NATO, Bulgaria și-a ales un președinte care are opinii total diferite de ale lui Iohannis, Ungaria are relații bune cu Rusia, Moldova e cea mai mare pierdere. Ca țară suntem total defazați. Avem cei mai slabi conducători. Iohannis nu a învățat nimic, mai ales în politica externă, Cioloș nu e român, e bruxellez. Un român condus de Cioloș va merge la Bruxelles și i se va spune: deficit 3%, fără măriri de pensii, tăieri de taxe. Va face ce au făcut Boc și Băsescu. Dacă nu vreți să ne află în situația asta, trebuie să avem un guvern care să meargă la Bruxelles și să le spună că vrem măriri de salarii, pensii și diminuări de taxe.

Noi nu mai avem lanțul care funcționează cu America. Toți cei care sunt cu Iohannis și cu Cioloș au mizat pe victoria lui Hillary Clinton. Marii șefi de la București au relații doar cu democrații din America. Marii șefi care îi duc pe Iohannis și pe Cioloș prin America și care ne duceau și pe noi", a declarat Victor Ponta la România TV.

De asemenea, Ponta este de părere că alegerile parlamentare ce vor avea loc luna viitoare vor fi fraudate în favoarea USR.
"Nu cred că pentru PNL se vor fura voturi, ci pentru partidul sistemului. Sistemul și-a făcut un partid. Ca să știe toată lumea mă refer la USR. Acum e un nou Front al Salvării Națiunale, al lui Nicușor și al lui Clotilde, e la fel ca în 89, trebuie să ne salveze", a spus Ponta.

Alte stiri din Politic

Ultima oră