Ponta: Romania este clar o ţară cu tendinţe sinucigaşe!!! Nu credeam să mai trăim aşa ceva

11 Iun 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Ponta: Romania este clar o ţară cu tendinţe sinucigaşe!!! Nu credeam să mai trăim aşa ceva

Fostul premier Victor Ponta constată că, deşi existau subiecte mult mai importante de mediatizat, acestea au fost subminate de conflictul între echipa premierului Grindeanu şi echipa Dragnea - Firea, "un subiect total toxic, artificial, pornit exclusiv din ambiţii şi frustrări personale". Ponta recunoaşte că nu credea să mai trăim vremuri când conducerea unui partid îşi sabotează propriul Guvern. 

"Legea Salarizarii este chiar o tema fundamentala - atat pentru bugetari cat si pentru mediul privat / intalnirea Trump - Iohannis chiar a fost una istorica ( cu efecte sistemice care se vor intinde dincolo de mandatul prezidential al celor doi si care vor influenta generatiile urmatoare din tara noastra)!

Si totusi daca va uitati principala tema politica in media ( si deci in opinia publica activa) a fost conflictul intre Echipa Premierului Grindeanu si Echipa Dragnea - Firea !!! Un subiect total toxic, artificial, pornit exclusiv din ambitii si frustrari personale, irelevant pentru viata romanilor si care afecteaza grav implementarea unor proiecte fundamentale ( de la Legea Salarizarii la Parteneriatul cu SUA) !!!

Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca dupa PNTCD in 1999 nu credeam sa mai traim in Romania situatia in care conducerea unui Partid isi saboteaza propriul Guvern ( chiar daca ceva oarecum asemanator s-a incercat in Toamna anului 2015)!
Sper totusi ca ratiunea si bunul simt atat al membrilor PSD cat si al romanilor in general sa impuna scoaterea acestui subiect toxic de pe agenda!!! Altfel vom plati toti un pret mare si nemeritat!", avertizează fostul premier într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Alte stiri din Politic

Ultima oră