Nicușor Dan cere sprijinul necondiționat al PNL pentru primăria Capitalei

25 Mai 2016 | scris de Cristi Ionescu
Nicușor Dan cere sprijinul necondiționat al PNL pentru primăria Capitalei

Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, consideră că singura soluție ca electoratul de centru-dreapta să aibă opțiunea unui singur candidat cu șanse la câștigarea funcției de primar general este ca PNL să-și ceară scuze pentru modul în care a administrat alături de PSD Bucureștiul și să-l susțină pe el candidat.

"Într-adevăr domnul Dan se ocupă de București de opt ani de zile, mai bine, mai rău, se ocupă, eu nu m-am ocupat de această candidatură decât două săptămâni. Relevante sunt sondajele din ultima săptămână de campanie. Este foarte simplu de rezolvat problema, o casă de sondaj, comun agreată, care va face acest sondaj și îl va pune pe masă cu tot cu baza de date, în ultima săptămână. Și atunci vedem", a declarat Predoiu.

Fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu a spus că o propunere decentă din partea PNL ar fi să-i acorde susținerea lui Nicușor Dan, iar Cătălin Predoiu să se retragă, având în vedere, între altele, că președintele Iohannis îl vede ca variantă de premier.

Candidatul PNL a apreciat la finalul dezbaterii că nu consideră un eșec rezultatul discuțiilor.

Alte stiri din Politic

Ultima oră