Dragnea: Mi-e frică să plec cu sacoșa cu bani de aici

07 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Dragnea: Mi-e frică să plec cu sacoșa cu bani de aici

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune că salariul său de la Parlament se duce direct pe card, adăugând că îi este frică să plece cu sacoșa cu bani de acolo. El câştigă peste 15.000 de lei pe lună ca preşedinte al Camerei Deputaţilor.

"De aici de la Parlament salariul se duce direct pe card și mie mi-e frică să plec cu sacoșa cu bani de aici, așa că rămân pe card... Dacă se supără cei de la casierie și îmi dau numai monede, plec cu sacul", a declarat joi Dragnea, conform agerpres.ro.

Dacă în calitate de deputat, Dragnea a câştigat în medie 6400 de lei pe lună, conform declaraţiei de avere depusă în luna iunie, acum, ca preşedinte al Camerei Deputaţilor, el câştigă mai mult decât dublu.

Declaraţia de avere a fostului preşedinte al Camerei, Valeriu Zgonea, depusă în 2016, la încheierea mandatului, arată că acesta a câştigat în medie 10.252 lei pe lună. Numai că, de la 1 iulie 2017, odată cu aprobarea legii salarizării unitare, salariul preşedintelui Camerei a ajuns la 16.000 lei pe lună.

Afirmaţiile lui Dragnea vin după ce premierul Mihai Tudose a declarat că a avut o experiență neplăcută cu băncile și că refuză ca salariul să-i fie pus pe card pentru ca banca să nu beneficieze de comision la fiecare retragere, deoarece "nu-l merită".

Alte stiri din Politic

Ultima oră