Cel mai tare Consiliu Local: Șapte membri ai unei familii, toți candidați din partea PNL

30 Mai 2016 | scris de Cristi Ionescu
Cel mai tare Consiliu Local: Șapte membri ai unei familii, toți candidați din partea PNL

Mai mult de o treime dintre candidații liberali pentru mandatele de consilieri locali din comuna Dăneasa, respectiv șapte persoane, fac parte din aceeași familie - Ricman - părinți, fii și nurori, bărbații ocupând locuri în prima jumătate a listei iar femeile în a doua jumătate.

 Președintele PNL Dăneasa, Dumitru Briceag, candidat liberal pentru funcția de primar al localității și primul pe lista de propuneri a partidului pentru mandatele de consilieri locali din Dăneasa, a declarat că a susținut candidaturile fraților Ricman, ale părinților lor și ale soțiilor deoarece este o familie "serioasă, de oameni harnici, muncitori", care n-au avut vreodată probleme cu respectarea legii și sunt apreciați de săteni.

Potrivit lui Dumitru Briceag, fratele cel mare din familia Ricman, Gabi, în vârstă de 40 de ani, ocupă poziția a doua pe lista de candidați a PNL pentru Consiliul Local Dăneasa. Cei doi frați mai mici, Ionuț Cristian și Mihăiță, în vârstă de 35 respectiv 29 de ani, ocupă locurile șapte și opt pe aceeași listă. Fii sunt urmați pe poziția a zecea de tată, Nicu Ricman, în vârstă de 68 de ani. Pe locul 11 candidează Mariana Ricman (33 de ani), soția candidatului de pe locul secund, Gabi, iar pe locul 13 se află Nicoleta Violanda Ricman (31 de ani), soția candidatului de pe locul șapte, Ionuț Cristian.

Mama fraților care candidează pe lista PNL pentru CL Dăneasa, Maria (62 de ani) este la rândul ei candidată pe aceeași listă, pe locul 16. (sursa)

Alte stiri din Politic

Ultima oră