Dragnea: Guvernul vorbește de austeritate, de tăieri, de înghețări de venituri, nu sunt bani. Cum e posibil așa ceva?

24 Apr 2016 | scris de Cristi Ionescu
Dragnea: Guvernul vorbește de austeritate, de tăieri, de înghețări de venituri, nu sunt bani. Cum e posibil așa ceva?

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că Guvernul Cioloș are aceleași discursuri ca ale guvernelor de dreapta în care se vorbește despre austeritate și înghețări de venituri.

"Am văzut acum, la Guvernul ăsta, ceva ce credeam că nu o să mai văd. Vedeam aceleași discursuri ca în perioada în care conduceau cei de dreapta. Iar se vorbește de austeritate, de tăieri, de înghețări de venituri, nu sunt bani. Cum e posibil asta? Avem creștere economică nu de un an de zile, e deja o creștere consolidată.

Înseamnă că nu știu să administreze banii în plus de la buget. Am văzut ce face Antifrauda sau ANAF-ul. Aleargă bătrânele prin piață care vând pătrunjel? Păi e posibil așa ceva? Acolo e marea evaziune? Aia poate să fie ultima categorie la care se poate duce Antifrauda după ce a rezolvat celelalte zone. Au atacat și reușesc să ducă la capăt lupta cu mafia importurilor de legume și fructe care distruge legumicultorul din România?", a spus Dragnea.

El a adăugat că PSD va evalua activitatea Guvernului și va discuta despre o eventuală retragere a sprijinului pe care l-a acordat acestuia la învestire.

Alte stiri din Politic

Ultima oră